Stachy – Strunkovice 3:0 (1:0). Před tímto utkáním bylo jasné, že pouze tři body udrží domácí ve hře o záchranu. Trenéři proto poskládali to nejlepší, co mohli, hosté naopak nejsilnější sestavu z různých důvodů postavit nemohli. Proto již od začátku místní fandové byli plni optimismu. Strunkovičtí však bojovali a nedali soupeři nic zadarmo. Mírná převaha vyústila ve 30. minutě ve vedoucí gól domácích. Heidenreich zblízka doklepl přesný centr a bylo to 1:0. Pak přišly další šance, ale žádná se již do poločasu neujala. Za velkého vedra se i po přestávce pokračovalo ve slušném tempu a domácí šli cílevědomě za vítězstvím. V 58. minutě opět Heidenreich z vápna vystřelil, jeho pokus zblokoval obránce, míč změnil směr a mladičký brankář Váša ho lovil ze sítě podruhé – 2:0. To už byli ,,Králováci“ rozjetí a měli hru ve své moci. Navíc v 70. minutě dirigent hry M. Šíp uvolnil Záleského a ten podél brankáře pečetil na 3:0. Pak už se utkání spíše dohrávalo a obě obrany žádnou změnu skóre nepřipustily.

Lhenice – Sousedovice 3:1 (1:0). Za úmorného vedra a tentokráte za kvalitního výkonu Lheničtí doma přerušili sérii tří proher v řadě zaslouženou výhrou, která mohla být gólově i přesvědčivější. Vstoupili do utkání za velkého nasazení a tlaku na soupeřovu branku, když ohrožení té své první čtvrt hodinu vůbec nedopustili. V této fázi hry dával o sobě vědět zejména R. Pořádek. Hned po úvodním rozehrání ještě stačila sousedovická obrana nebezpečí z jeho úniku odvrátit, z toho následujícího již ne, neboť z jeho nahrávky P. Prenner poslal Lhenické do vedení (1:0). Ve 3. min. Pořádkova střela z 20 metrů jen olízla břevno, aby další Pořádkův atak znovu zakončoval P. Prenner,  tentokráte nepřesně. Poté Pořádek pronikal sám na soupeřovu branku zprava, jeho střelu ovšem stačil gólman Chalupník vyrazit na roh. V 10. min. opět on zahrozil brejkem a z něho nahrávkou na z druhé vlny nabíhajícího Berana, který rovněž gólové lhenické navýšení nezařídil. Až v 15. min. poprvé ohrozili Sousedovičtí branku domácích po rohu, když lhenický tlak, vyjádřený jen nejtěsnějším vedením, polevil. Přesto v 17. min., po Pokorného předložení míče před Chalupníka, mohli Ilievem utéct o dvě branky, ale ani on nezamířil přesně, právě tak, jako ani Mrkvička hlavou po centru zprava. Hosté se osmělovali a ve Kohout vyslal dalekonosnou střelu na Trnku, který ji skvěle vytěsnil. S koncem poločasu získali navrch a po několika rohových kopech byli blízko vyrovnání. Do druhého dějství vstoupili Lheničtí opět ofenzivně naladěni. V 57. min. únik Ilieva byl zastaven nedovoleně, ale nařízenou penaltu Beran neproměnil. V 59. min. Schön přesně našel Pokorného, který rovněž přesnou koncovkou vsítil druhý gól (2:0). V 63. min. sice sousedovický Křížek orazítkoval břevno Trnkovy branky, avšak opět Schön pronikl obranou, zpětně nabil na šestnáctku Pořádkovi, který prostřelil vše před Chalupníkem a zvýšil na 3:0. Poté lhenické nasazení opět pokleslo a závaru před Trnkou Sousedovičtí v 73. min. využili ke snížení na 1:3 střelou k tyči M. Glazunova. Docíleným gólem ožili, počali být nebezpečnější, často se objevovali před trestným lhenickým územím i v něm, leč lhenická defenziva s přehledem odolávala. V 85. min zapomněli hosté na rychlonohého Schöna, kterého faulem při úniku poslal na trávník Křížek, spatřil červenou kartu a Sousedovičtí šli do deseti. To byla voda na mlýn pro Lhenické. Ti závěr utkání zcela ovládli za příležitostí k navýšení jejich konečného gólového účtu v zápase. Nabídky k tomu promarnili. Ty největší střelami hlavou – nejprve v provedení Sury, který mířil po rohovém kopu těsně vedle a pak Mrkvičky, co po Schönově centrované ložence, ač zcela sám před gólmanem, poslal balón do tyče! I přes neproměňování gólovek byl tentokráte herní projev Lhenických kvalitní, zaslouženě plně bodovali a s letošní mistrovskou sezonou doma se rozloučili vítězně.

Lažiště B – Poříčí 3:1 (2:0). Hosté přijeli k utkání v pozici již jistého sestupujícího. Domácí jistotu záchrany získali již dříve a mohli si utkání užívat. Do vedení šli již ve 13. minutě, kdy se trefil do černého Balica. Osm minut před přestávkou přidal druhou branku Mocek. Na začátku druhé půle sice dali hosté kontaktní gól, ale vše rozhodl Cais, který nastoupil do druhého poločasu. Domácí zvítězili zaslouženě. Kde bude hrát béčko Lažiště příští sezonu, ještě není jisté. V kuloárech se hovoří o tom, že by to mohlo být v Husinci.

Čkyně – Kestřany 2:0 (2:0). Další zápas, který se dohrával již jen z povinnosti. Hosté se zachránili tím, že ve skupině B v sobotu prohrály Slavonice a na předposledních místech svých skupin již Kestřanské nemohou dohnat. V poklidném tempu si domácí dokráčeli pro tři bodíky, když jim je dvěma přesnými trefami zajistil nestárnoucí Michal Kuneš.

Bělčice – Vlachovo Březí 2:0 (2:0). Sestava hostů nebyla příliš ideální, přesto se Vlachovobřezští dostali jako první do zajímavé šance. Tu však neproměnili. Na druhé straně domácí také neproměnili dvě příležitosti, až ve 26. minutě otevřel skóre Hanzlík. Hosté mohli v závěru poločasu vyrovnat, jejich střela však těsně minula branku. Domácím vyšel vstup do druhého poločasu a Ráž dal rychle druhou branku. Vlachovobřezští však nehodili flintu do žita a snažili se zápas otočit. Získali převahu, ale tu nedokázali přetavit v přesné zakončení. Nakonec tedy všechny tři body zůstaly doma.