Hrálo se systémem každý s každým na 2x10 minut a následně si nejlepší dva celky zahrály o prvenství a další dva o třetí místo. Na hráče tak čekala pořádná fotbalová porce.

Od začátku bylo patrné, že se o finalistech a tím i postupujících do celonárodního finále v Roudnici nad Labem rozhodne mezi celky VŠTE České Budějovice, Fruko-Schulz Jindřichův Hradec a Schneider Electric Písek. O finalistech se nakonec rozhodovalo až v úplně posledím utkání základní části, ve kterém VŠTE zvítězila nad Fruko-Schulz 2:1. A právě tito dva soupeři se následně utkali ve finále. Do boje o třetí místo proti Schneider Electric postoupil celek Inos Servis Vlachovo Březí. Ten za sebou nechal na pátém místě Röchling Engineering Plastics Planá nad Lužnicí a na místě šestém Nvision Czech Reublic.

Bronzové medaile si nakonec vybojovali hráči Schneider Electric Písek, na Inos Servis tak zbyla nepopulární bramborová medaile. Finalisté se dohodli, že se rozhodne při pokutových kopech. Po první sérii pěti střelců byl stav 3:3, ale hned v sérii šesté rozhodli o svém vítězství hráči Fruko-Schulz Jindřichův Hradec.

Oba finalisté budou jih Čech reprezentovan 16. června na celonárdním finále Zaměstnanecké ligy Deníku v Roudnici nad Labem.

K ohlasům z turnaje se vrátíme.