Sešla se čtveřice kvalitních týmů, a tak se bylo stále na co dívat. Tým Tatranu Prachatice 1999 přivezl hodně kvalitní sestavu a hned v prvním zápase vyhrál nad domácími fotbalisty 4:1 (1:0). Branky vítězů dávali M. Schön, J. Veselý (11), M. Pecka a L. Pecka, za domácí střílel gól P. Lukšovský. Ve druhém semifinále zvítězili hráči Netolic nad Strunkovicemi 2:1 (1:1). Za vítěze se trefili R. Mužík a J. Lukáš, za poražené J. Plánský.

V souboji o třetí místo domácí fotbalisté přehráli Blaník Strunkovice 5:0 (1:0). Tři góly dal R. Pořádek, po jednom P. Lukšovský a J. Beran. Finále mezi Tatranem Prachatice 1999 a Netolicemi skončilo bez branek, na penalty pak vyhráli Prachatičtí.

Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Miroslav Kadlec z Tatranu Prachatice, gólmanem Jindřich Dvořák z téhož týmu a střelcem Roman pořádek z domácího celku. Turnajové zápasy s přehledem odřídili O. Babka, L. Benedikt a P. Klíma.

V neděli pak byl na pořadu pouťák Starých gard Lhenic a Vlachova Březí. Domácí zvítězili 4:1, když tři jejich branky dal Z. Šnajdr a jednu P. Trnka. Za hosty skóroval L. Řezník.

Jan Bumba