„O to důležitější utkání nás teď čeká,“ zve na nedělní domácí zápas s Bohemians trenér David Horejš.
V nedělním utkání, které na Střeleckém ostrově začíná už v 15.30 hod., nebude Dynamo kompletní. „Zranění Michaela Rabušice, jenž měl dobrou formu, je bohužel vážnější. Bude nám citelně chybět delší dobu,“ posteskl si Horejš a dodal, že na marodce jsou i Táborský a Polom, stop za žluté karty má Kladrubský a připraven naskočit stále ještě není Ekpai.
Kompletní by na jihu Čech zítra neměla být ani Bohemka, protože pro karty je mimo hru Keita a na marodce dle zpráv z Dolíčku údajně jsou Levin, Vacek a Dostál. „Silnou zbraní Bohemky je zkušenost jejích hráčů,“ upozornil trenér Horejš a jako důkaz jmenoval zkušené zadáky Krcha, Pokorného a Hůlku. „Navíc je teď posílil Havel, jenž přišel na hostování z Plzně,“ dodal.
Sílu Bohemians tudíž fotbalisté Dynama respektují, přesto ale chtějí v nedělním utkání uspět. „Do zápasu jdeme s jediným cílem a tím je vítězství. Víme, o co hrajeme a chceme urvat tři body. A našim fanouškům, na jejichž podporu hodně spoléháme, mohu slíbit, že se o ty tři body porveme,“ ujistil trenér David Horejš.

DERBY U JORDÁNU
Atraktivní zápas se bude hrát v neděli také v Táboře, kde domácí Táborsko v třetiligovém derby od 16 hodin hraje s Pískem. Táborsko ve šlágru kola minule vyhrálo na hřišti druhé Sparty B a má v čele už tříbodový náskok.
„Chceme vyhrát, ale mám zdvižený varovný prst, tak dobrý Písek, jako je teď, jsem neviděl pět let,“ připomněl trenér Miloslav Brožek, že i Písek jede na vítězné vlně.