Ve skupině o postup bez problémů vyhrál vedoucí Husinec a zvýšil svůj náskok před dvojicí Pěčnov – Volary. Tyto celky se rozešly ve vzájemném souboji nerozhodně. Na chvostu zůstává celek Borových Lad, kterému utkání ve Vacově vůbec nevyšlo.

Pěčnov – Volary 3:3 (2:0). Hosté začínali hrát s osmi hráči v poli a na obrazu hry to bylo znát, neboť Pěčnovští  je od prvních minut zatlačili na jejich půli  a vytrvale ohrožovali pohlednými akcemi jejich svatyni. S přibývajícími minutami sice postupně Volarští  doplnili kádr na konečných 10 hráčů, ale tlak na jejich obranu nepolevoval, což vyústilo v nedovolený zákrok v šestnáctce a následně proměněný pokutový kop B. Pravdou. Domácí dále měli více ze hry a utkání  pod kontrolou a tak těsně před koncem poločasu zvýšili své vedení opět Pravdou, to už hráli hosté po vyloučení Kaczka v devíti.  Začátek poločasu druhého nenaznačoval změny v obrazu hry, domácí dál celoplošně přehrávali oslabené hosty z Volar, kteří vytrvale bránili a jen sporadicky se jim dařilo navštěvovat pokutové území domácích.  Po jedné z těchto akcí však přišel šok, to poté, co si domácí gólman zahrál rukou mimo šestnáctku, za což se poroučel do sprch. Do branky nastoupil stoper a  z nařízeného přímého kopu hlavou skóroval za hosty L. Iliev. Domácí však stále kontrovali hru  a zvýšili své vedení po pěkné individuální akci Kochmou.  Hosté se však nevzdávali a  začali bojovat, hra se začala vyrovnávat a najednou to bylo pro domácí drama poté, co rozhodčí Šraděja  přísným verdiktem poslal do sprch dalšího z domácích, čímž vyrovnal počet hráčů na obou stranách, čehož opět dokonale využili hosté a po hrubce domácího beka snížili rozdíl opět Ilievem na jednu branku. Domácí pak zahodili dvě jasné gólové šance, a tak chvíli před koncem přišel opět trest, kdy po jedné z ojedinělých, ale vydařených akcí  Volarských, politých živou vodou, srovnal skóre M. Sedlák.  Domácím se již v křečovitém závěru nepodařilo strhnout vedení opět na svou stranu.
Husinec – Lenora 5:0 (2:0). Pět kol před koncem je ještě brzy bilancovat, ale Slavoj poctivě skládá bodíky k sobě a vytvořil si již náskok před svými pronásledovateli. V tomto utkání zvítězil lepším přehledem na hřišti a kombinací. Hostům se nedařilo, nevytvořili si žádnou brankovou příležitost. Utkání dokonce dohrávali jen v deseti, když neměli nikoho za zraněného hráče. Branky: Kolář 2, Ostadál, Předota a Vítkovský (11). Rozhodoval Sýkora.
Nebahovy – Šumavské Hoštice 0:1 (0:0). Domácí pokračovali ve svých tradičních porážkách o jednu branku. Tentokrát dokonce v domácím prostředí propásli možnost si vylepšit postavení v tabulce. Rozhodl o tom deset minut před koncem utkání Vávra po rohovém kopu. V prvním poločase obě strany neproměnily po pokutovém kopu, po přestávce po brankové šanci. Utkání, kterému by více slušela remíza, rozhodoval Zloch.
Čkyně B – Lhenice B/Ktiš 0:0. Skóre vystihuje obraz hry. Obě strany měly spoustu šancí, ale ty většinou pochytali výborní brankáři, zbytek si na konto připsali nepřesní střelci. Utkání výborné úrovně skončilo spravedlivou dělbou bodů. Rozhodoval Barták.
Vacov B – Borová Lada 7:1 (3:1). Borovka i nadále uzavírá tabulku této skupiny a svou ztrátu nesnížila. Tentokrát jim domácí nadělili sedmičku a od desítky zachránil hosty výborný výkon brankáře Kramla. Za domácí stříleli po dvou gólech Valta a Blahout, po jednom Hanzlík, Mucha a Kopáčik. Za hosty se trefil Zbořil a navíc nedal penaltu. Rozhodoval Tomaščík.

1. Husinec               9 3 1     42:20  30
2. Pěčnov                   8 3 2     48:19  27
3. Volary                   7 4 2     36:22  25
4. Lenora                   6 2 5     35:40  20
5. Čkyně B               5 4 4    23:19  19
6. Vacov B              4 3 6     25:33  15
7. Šum. Hoštice              4 2 7     23:25  14
8. Lhenice B/Ktiš          4 2 7     27:42  14
9. Nebahovy               3 2 8     22:33  11
10. Borová Lada           2 1 10     25:53    7

Ve skupině o umístění remizoval vedoucí celek Zbytin s Vitějovicemi, ale nic to pro něj neznamená, protože druhé béčko Vlachova Březí překvapivě prohrálo v Horní Vltavici. V tabulce dotírající Dub porazili Stožečtí a opět si polepšili.

Stožec – Dub 4:2 (2:1). Vyrovnané utkání, ve kterém měli hosté šance v prvním poločase, ale žádnou neproměnili. Zato domácí byli přesní, a když dali na 3:1, bylo rozhodnuto. Branky: Wirth 3, Kupsa – L. Friš 2. Rozhodoval Šraděja.
Horní Vltavice – Vlachovo Březí B 1:0 (0:0). Domácím se nelíbí na dně tabulky, do utkání přeskupili sestavu a do branky šel z pole J. Szabo. První poločas byl ještě vyrovnaný, ale ve druhém si domácí vytvořili tak výrazný tlak, že z něho měli snad několik desítek šancí. Jednou míč překročil brankovou čáru, ale gól nebyl uznán, platila až branka z kopačky Vacíka. Rozhodčí Harvalík řešil strkanici hostujícího Šlemara s M. Szabem červenou kartou pro oba aktéry.
Zbytiny – Vitějovice 1:1 (0:1). Spravedlivá dělba bodů. Hosty dostal do vedení Beran, domácím zachránil alespoň bod po změně stran Lebeda. Rozhodoval Kučera.

1. Zbytiny                     7 2 1     39:20  23
2. Vl. Březí B                 6 1 2     21:13 19
3. Stožec                     6 0 4     41:26  18
4. Vitějovice                 5 2 2     26:12  17
5. Dub                     3 1 5     20:26  10
6. Horní Vltavice             2 0 8     15:40    6
7. Svatá Maří                 1 0 8     15:40