Tohoto turnaje se zúčastnilo celkem sedm družstev, která byla rozdělena do dvou základních skupin. V nich se hrálo se systémem 1x12 minut každý s každým. Benjamínci FK Tatran Prachatice byli nalosováni do skupiny B společně s FC Zličín, SK Spartak Příbram a Fotbalovou akademií Alexe Zbura B.

První utkání se prachatickým fotbalistům nepodařilo a prohráli s FC Zličín 0:6. Ve druhém utkání skupiny Prachatičtí hráli se Spartakem Příbram. V tomto zápase už zabrali a vyhráli 3:1. Třemi trefami se o to postaral Zdeněk Ondrášek. Poslední zápas ve skupině hráli s Fotbalovou akademií Alexe Zbura B, kdy zápas vyhráli 3:0 dvěma góly Zdeňka Ondráška a jedním Daniela Klaboucha.

Touto výhrou si prachatičtí benjamínci zařídili postup do semifinále ze druhého místa skupiny a střetli se s prvním týmem skupiny A, pořádající Fotbalovou akademií Alexe Zbura „A". Semifinále prachatičtí mladíci zvládli na jedničku a vyhráli 6:1. V utkání se po jednom gólu prosadili Daniel Klabouch, David Hartl a Matyáš Houška, další tři pak přidal Zdeněk Ondrášek.

Ve finále se pak mladíci z Prachatic utkali s FC Zličín, který je ve skupině porazil 6:0. Finálové utkání Prachatičtí zvládli a vyhráli ho 3:0, kdy se o góly postarali Šimon Váňa, Daniel Klabouch a Ondřej Trojan.

Mladí fotbalisté FK Tatran Prachatice prohráli během celého turnaje pouze jeden zápas i díky brankáři Lukáši Gaierovi, který svými zákroky přispěl k výhře v turnaji a byl zaslouženě vyhlášen nejlepším brankářem turnaje. Nejlepším střelcem týmu se stal s 8 góly Zdeněk Ondrášek, tři přidal Daniel Klabouch a po jednom pak dali Šimon Váňa, Matyáš Houška, David Hartl a Ondřej Trojan.

„Klukům se turnaj, kromě prvního zápasu, vydařil. Máme radost z celkového projevu hry i z toho, že každý z nich přistoupil, i po prvním prohraném zápase ve skupině, zodpovědně k dalším zápasům a plnil si to, co jsme si před každý zápasem řekli. Dále nás těší, že si každý z nich dal gól. Vzhledem k tomu, že nám v týdnu před turnajem onemocnělo pár hráčů, jsem spokojeni s předvedenou hrou všech kluků," uvedli trenéři Vladislav Klabouch a Jiří Houška.

FK Tatran Prachatice odehrál turnaj v této sestavě – Lukáš Gaier, Šimon Váňa, David Hartl, Matyáš Houška, Daniel Klabouch, Zdeněk Ondrášek a Ondřej Trojan.