Jihočeši vstoupili do zápasu velice aktivně a už v 7. min. po rychlé akci po levé straně dali vedoucí gól, když na Mršičův centr si naběhl Mihálik a z voleje sice trefil tyč, odražený míč ale pohotově vrátil za záda bezmocného Safonova – 0:1.

Deset minut nato se další šance Dynama rodila pro změnu z pravé strany, odkud poslal Čolič svůj tradiční nebezpečný centr, na který si nabíhali dva hráči Dynama, brankář Safonov ale před nimi stačil konečky prstů míč vyrazit.V závěru úvodní půlhodiny měli první velkou šanci i Rusové, to když se Iljin uvolnil přes Králika, ale pozorný Vorel jeho ránu výborně vyrazil.

Vstup do druhé půle patřil opět Dynamu: v 50. min. si Hellebrand potáhl balon po velkém vápně a levačkou zamířil po břevno, ale střídající gólman Gorodov stihl jeho gólovku vyrazit.To soupeř byl krátce nato šťastnější a v 57. minutě volný Sulejmanov zblízka prostřelil Vorla – 1:1. Dvacet minut před koncem zápasu Rusové po Spercjanově úniku výsledek otočili – 2:1.

Fotbalisté Dynama bojovali dál a osm minut před koncem po centru střídajícího Sladkého další střídající hráč Bassey ukázkovou hlavičkou vyrovnal na konečných 2:2.

KRASNODAR - DYNAMO ČB 2:2 (0:1) - Branky: 57. Sulejmanov, 71. Spercjan – 7. Mihálik, 82. Bassey. ŽK: Hellebrand. Rozhodčí: Šermer. Dynamo ČB: Vorel – Čolič (70. P. Novák), Havel, Králik, Skovajsa (70. Sladký) – Čavoš, Hellebrand – Mihálik (80. Bassey), Hora (83. Talovierov), Mršič (63. Javorek) – Škoda (63. Brandner).