Bývalý reprezentant Horst Siegl přivezl svůj hvězdný výběr na benefiční fotbalový turnaj do Skalice u České Lípy. Za jeho Sigi Team nastoupili například Jaromír Blažek, Ladislav Vízek nebo Jan Berger. Společně s dalšími čtrnácti týmy především z Libereckého a Ústeckého kraje hráli pro zábavu i pro dobrou věc.

Zpěvák Václav Lebeda, alias Voxel
Voxel: Vždycky jsem toužil na Rozmarném létě hrát

Pátý ročník Skalice Celebrity Open Cup vynesl téměř 30 000 korun, které pomohou 52letému Romanu Macháčkovi ze Slunečné pořídit si speciální polohovací postel a matraci. „Roman je po těžkém úrazu ochrnutý na půlku těla, proto jsme se letos rozhodli pomoci právě jemu. Děkujeme všem, kteří přišli fandit a vytvořili tak skvělou atmosféru, a hlavně přispěli do sbírky,“ říká Petr Svoboda z agentury Reas Agency, která akci společně s obcí Skalice pořádala.

Součástí nedělního programu na skalickém fotbalovém hřišti byla i dětská módní přehlídka. Vítězem 5. ročníku se stal nováček turnaje Medvědi Postoloprty, který ve finále porazil Pampuch Liberec.Třetí skončil Výběr Vysočiny. Šek s vybranou částkou se bude předávat tuto sobotu na skalických slavnostech sv. Anny.

Brnišťskou pouť v Lesním zátiší opět navštívily stovky lidí.
OBRAZEM: Brniště ožilo tradiční poutí. Zazpívali Marek Ztracený či Olga Lounová