Pro fanouška z Prachaticka je pohled na tabulku této soutěže tak trochu rozporuplný. Na jedné straně vévodí pořadí Lheničtí, naopak na jejím chvostu zůstávají Stašští. Ostatní celky to mají jednou tak, podruhé onak.

Lheničtí tentokrát zvítězili v těžkém zápase ve Volyni 1:0, když jejich branku vstřelil Šindelář. A jelikož i jejich pronásledovatelé naplno bodovali, drží si celek z Prachaticka na čele tabulky tříbodový náskok.

Na vítěznou vlnu se snad dostávají hráči Vacova, před startem soutěže jeden z kandidátů postupu. Tentokrát doma porazili 5:0 Bavorov, když se o branky podělili Sova, Ketzer, Valta, Bujok a Zitta. Výhra je posunula na čtvrté místo, přičemž ztrácejí šest bodů na lídra tabulky.

Fotbalové soutěže na Prachaticku pokračovaly dalším kolem.
Okresní fotbal na Prachaticku řečí výsledků

Po výborném startu do sezony nyní trochu pokulhávají hráči Slavoje Husinec. Ale stále zůstávají na pátém místě se solidními čtrnácti body na kontě. Tentokrát prohráli v Cehnicích 1:4, když branku Slavoje vstřelil Wágner.

Vysokou porážku 0:6 tentokrát utrpělo prachatické céčko v Sedlici. Možná tak trochu doplatilo na to, že všechny tři prachatické celky hrály v sobotním odpoledni, a tak nebylo možno tým doplnit hráči z vyšší soutěže. Nicméně Prachatičtí mohou být s jedenácti body na kontě zatím v klidu. Potřebují sbírat body především doma.

Jediný bodík na kontě mají nadále fotbalisté Stach. Tentokrát zajížděli do Sousedovic. Domácí se po ne zcela vydařeném startu do sezony rozjíždějí k výborným výkonům a tentokrát jejich formu schytali Stašští. Výsledek 8:0 je možná až příliš krutý, ale odráží současný stav stašského fotbalu.


Načítám tabulku ...