Svůj gólový příděl rozdělil rovnoměrně mezi oba poločasy. První vyhrál jeho tým 3:0 a on zaznamenal čistý hattrick. Další tři přidal po změně stran. „Po přestávce už hosté skoro nebránili a úplně ji odevzdali. Branku dal i náš gólman, i když z penalty,“ usmívá se úspěšný střelec. „Jednou jsem se trefil docela z dálky, jinak to byly takové běžné góly,“ mávne rukou.

Takový debakl se ze strany Nové Vsi rozhodně nečekal, protože stejně jako Roudné patří do horní poloviny tabulky. „Také jsme z toho byli docela překvapeni, protože před zápasem měla Nová Ves v tabulce stejně bodů jako my. Nevím, třeba hosté nebyli v plné síle. V první půli se ještě snažili, ale ve druhé se úplně rozsypali,“ konstatuje.

Dát šest gólů, to se Kadlecovi podařilo naposledy v žákovských kategoriích. „ V chlapech jsem dal maximálně pět gólů v první A třídě s Velešínem,“ připomíná svůj dosavadní největší střelecký koncert.

Odchovanec Dynama, v jehož dresu okusil dorosteneckou i juniorskou ligu, si v dospělé kategorii zahrál nejvýše krajský přebor právě v Roudném. „Chtěli bychom postoupit. Do Roudného patří vyšší soutěž než první A třída, ale ze čtvrtého místa máme na první Trhové Sviny už docela ztrátu. Moc nám nevyšly ani předcházející dva ročníky, i když se kvůli covidu nedohrály,“ připouští.

Viktor Kadlec vede se šestnácti góly tabulku střelců skupina A 1. A třídy. „Nějak moc to nesleduji, ale kluci z mančaftu mi o tom říkali,“ přikývne s úsměvem.

Zdroj: Deník