FC MAS Táborsko – FK Varnsdorf 2:2 (2:2)

Branky: 18. Plachý, 32. Provazník – 2. Hušek, 9. Dordić. ŽK: 1:4 (Provazník – Ondráček, Žák, Hušek, Dordić). Rozhodčí: Černý – Podaný, Dohnálek. Diváků: 503.

Táborsko: Zadražil – Rydval (75. Drozd), Navrátil, Holiš, Tusjak – Vozihnoj (78. Matoušek), Icha, Boula, Rafa – Plachý (78. Kubovský), Provazník.
Varnsdorf: Vaňák – Heppner, Hušek, Kouřil, Kubista (46. Žák) – Bláha, Ondráček (74. Lauko), Zbrožek, Rudnytskyy, Dordić – Schön (57. Šimon).

Hned od začátku Severočeši u Jordánu dávali najevo, že se toho, až zase obují kopačky, už nemohli dočkat. Sotva zápas začal, Varnsdorf udeřil, když po standardní situaci nehlídaný Hušek nedal Zadražilovi v brance svou hlavičkou šanci a hosté vedli už ve 2. minutě 1:0!

Pro fotbalisty Táborska to byl šok, navíc už sedm minut nato Dordič z ofsajdové hranice zvýšil na 0:2. Jen o další dvě minuty později byl blízko třetí brance Rudnytskyy, ale naštěstí pro Táborsko ve své velké šanci nemířil přesně.

Teprve pak se domácí ze šoku probrali, převzali iniciativu do svých rukou a během necelé čtvrthodiny dokázali nepříznivé skóre vyrovnat: v 18. min. Plachý snížil na 1:2 a ve 32. min. Provazník srovnal na 2:2!

Po změně stran byli vítězství blíže hosté, když ale Šimon po Dordičově centru ze stoprocentní možnosti hlavičkoval vedle odkryté Zadražilovy branky a poté se šest minut před koncem netrefil z voleje ani Dordič, na nerozhodném výsledku se už nic nezměnilo.