Nutno říct, že ke třem bodům mělo Táborsko hodně blízko, zhruba tři čtvrtiny zápasu mělo navrch, Jihočeši Pražany přehrávali. V 25. minutě běžel sám na bránu Tijani, ale mířil vedle. Táborsko zahrávalo spoustu rohů a přímých kopů, ale bohužel žádnou situaci nedokázalo přetavit v gól. Ke konci duelu se hra vyrovnala, Dukla měla zmíněnou penaltu. Táborsko si připsalo čtyřiadvacátý bod a v tabulce mu patří 10. příčka.

Za Táborsko nastoupil ve druhé půli nový hráč, pětadvacetiletý rodák ze Strakonic Michal Bezpalec, který fotbalově vyrůstal právě v Dukle. Někdejší mládežnický reprezentant naposledy působil v Polsku (Bruk-Bet Termalica Nieciecza). Do Táborska přišel na půl roku jako amatér.

A tým Táborska teď čeká čtrnáctidenní herní pauza. Příští mistrovské střetnutí sehraje 2. dubna před obědem na půdě Třince. Odložené domácí utkání se Spartou Praha B se uskuteční v úterý 5. dubna od 16.30 hodin za asistence kamer ČT Sport.

FK Dukla Praha - FC MAS Táborsko 0:0

Rozhodčí: Raplík – Leška, Novák. ŽK: 50. Barac, 90. Cienciala – 48. Plachý, 55. Kosek, 60. Javorek, 64. Liepa. Diváků: 637.

Dukla Praha: Reichl – Barac (68. Hrubeš), Kulhánek, Konan, Kovernikov – J. Peterka – Buchvaldek (68. Cienciala), Kim (46. Breda), Kozel, Souček – Červenka.

Táborsko: Zadražil – Plachý, Navrátil, Mezera, Tusjak – Vozihnoj (78. Provazník), Krch (68. Bezpalec), Javorek, Kosek – Liepa (85. Žížek) – Tijani.

Hodnocení trenéra Táborska Sergejse Golubevse: „Myslím, že jsme odehráli dobrý zápas, na který jsme se pečlivě připravili. Udělali jsme si velkou analýzu toho, jak Dukla hraje, jak kombinuje, jak zakládá akce. Snažili jsme se eliminovat jejího klíčového hráče Červenku. To se nám podařilo, Zadražil mu navíc chytil penaltu. Měli jsme na své straně řadu standardních situací, škoda, že jsme žádnou neproměnili. Mohli jsme získat i tři body. Bod z Dukly ale bereme. Pozitivum je, že se po zranění vrátil Provazník, na lavičce už byl také Schramhauser. Kvitujeme příchod Bezpalce, který nám ve druhé půli pomohl."