V mnohdy až dosti tvrdém utkání bylo především v prvním poločase k vidění více ostrých soubojů než fotbalu samotného. „Věděli jsme, že soupeř je stejně běhavý jako my. Měl tam dobré návraty a v prvním poločase jsme se do jeho obrany vůbec nemohli dostat. V kabině jsme si pak k tomu něco řekli, naštěstí jsme se trefili do černého a pak již to ubránili. Bylo to silou vůle, fotbal to dneska z naší strany pohledný nebyl. Ale bojovali jsme a tři body se počítají,“ komentoval utkání vedoucí píseckého týmu Miroslav Grobár.

Především v prvním poločase padlo hodně žlutých karet, bylo to hodně ostré. „Soupeř hrál hodně od podlahy. Divím se, že si to naši kluci nechali líbit. Byly tam chvílemi ostřejší zákroky, ale je to fotbal, nehrajeme šachy. Je to zkrátka kontaktní sport. Asi tam byla jedna taková oranžová, ale sudí si vybral žlutou,“ doplnil M. Grobár a pokračoval: „S body spokojenost, s výkonem je to na vážkách, ale tři body se počítají, ty jsou hlavní.“

Fortuna ČFL - Sokolov Písek 2:1 (1:0).
Místo fotbalu to byl doslova boj o území, komentoval zápas Miroslav Grobár

Utkání nedohrál Koreš, pokopaný byl další zkušený hráč Běloušek. „Běloušek to nakonec dohrál, Štěpán Koreš má problém a půjde v pondělí na sono. Uvidíme, asi tam bude něco svalového,“ doplnil k utkání Miroslav Grobár.

FC Písek – Slavia Karlovy Vary 1:0 (0:0)
Branka: 51. A. Kotrba. ŽK: 3:3 (Běloušek, Sajtl, Petr – Debellis, Knop, Hudec). Diváci: 480. Rozhodčí: Krejsa – Blažej, Doubrava.
Sestava Písku: Satrapa – Sajtl, Běloušek, Kulík, Kotrba – Volf, Schramhauser (85. Mařík) – Kalousek (78. Pineau), Koreš (46. Pravda), Hrachovec (78. Petr) – Belej (70. Stejskal).


Načítám tabulku ...