Krátce po nehodě začal po internetu kolovat profil muže, kterého začali mnozí obviňovat za hlavního aktéra střetu dvou vozidel. Jedná se o mladého muže z Jaroměře, který vlastnil luxusní vůz BMW. Redakce jméno zemřelé osoby zná, ale zveřejnit jej nehodlá.

Nadávky, obviňování i komentáře přející smrt. To vše se během pár hodin objevilo na profilu jednoho z tragicky zemřelých. Reakce na nenávistné příspěvky ale na sebe nenechaly dlouho čekat. „Je sprosté psát pod profil někoho, kdo umřel, takové věci, měli byste se stydět“ a mnoho dalších.

Tragická dopravní nehoda u Černožic si vyžádala tři oběti.
Tragické předjíždění u Černožic: tři lidské životy vyhasly při čelním střetu

Podle všeho měl mladík vztah k silným autům a rychlost byla jeho vášeň. "To co se stalo byla jen a jen otázka času," objevila se jedna z reakcí na jeho facebooku.

Okolnosti nehody již vyšetřují kriminalisté společně s dopravními policisty. Silnice musela být na několik hodin uzavřena. Doprava se odkláněla přes Jaroměř. Osobní doprava po objízdné trase přes Jezbiny a Semonice, nákladní doprava vedla přes Jaroměř - Nový Ples - Černilov.

V neděli se u Černožic na hlavním tahu mezi Hradcem Králové a Náchodem při přejíždění střetla dvě auta. Ve starším BMW s poměrně silným motorem jel od Hradce mladík, který se teď stal terčem veřejné kritiky, a střetl se s druhým vozem. V něm cestovala rodina s dítětem. O jeho život nyní bojují zdravotníci v hradecké nemocnici.

Při bouračce na hradecké Pospíšilově třídě se těžce zranili tři lidé.
Při bouračce na hradecké Pospíšilově třídě se těžce zranili tři lidé