Zdena Hrůzová je žena na svém místě. Je bezpochyby, že svoji práci umí, má spoustu nápadů a dokáže na sebe navázat lidi, kteří ji pomáhají. Nejbližším člověkem je Karel Hrůza, kterému „pracovně říká“ také asistent. Mnoho organizací by mohlo tohoto „asistenta“ závidět. Dělá prezentace, medializuje aktivity, organizuje výlety, rekondice, je vždy při ruce.

Oběma děkujeme, že dělají život seniorů v Prachaticích pestřejší, zajímavější a kvalitnější. Děkujeme celému výboru, že pospolu připraví program na další období - třeba se Šlágrem, rekondicemi v Jánských lázních, či na Moravě, nebo celou řadu klubových aktivit, ať už půjde o hru Bingo, kterou senioři milují, či posezení se zajímavými osobnostmi, cvičení s prsty a podobně.

Organizace také věnuje hodně času dobrovolnictví, spolupracuje s ostatními neziskovými organizacemi ve městě i s městem samotným

Výroční členská a hodnotící schůze organizace Senioři ČR, MO Prachatice  se v Prachatisích sešla v listopadu 2021 a zvolila nový výbor na další období. O týden později nový výbor ve složení paní Bouchalová A., Bednárová M., Ferusová D., Hrůzová Z., Hrůza K., Kabátníková J., Ludačka J., Popová J., Tischlerová M. potvrdil staronovou předsedkyni organizace – Zdenu Hrůzovou.

Hanka RH+ Rabenhauptová, Prachatice