Radka Třísková
Cuketová omáčka se žampiony
Rýžové těstoviny
Cuketa
Lžíce ovesných vloček
Mrkev
2 žampiony
Stroužek česneku
Sůl, pepř
Kapka olivového oleje

Půlku cukety rozkrájíme na kousky, žampiony na plátky. Opečeme na kapce oleje. Pak sundáme z pánve. Druhý díl cukety, mrkev nahrubo nastrouhanou a česnek dáme na pánev, zalijeme 1/2 l vody a přidáme lžíci ovesných vloček, osolíme a dusíme asi 15 min. Osolíme, opepříme. Vmícháme do omáčky zeleninu (cuketa, žampion). Na talíři servírujeme vařené rýžové těstoviny a omáčku.

Inspirujte i vy ostatní čtenáře, pošlete na nám na e-mail: leona.frohlichova@denik.cz váš oblíbený recept i s vaší autorskou fotkou hotového jídla nebo upečených sladkostí. Nezapomeňte připojit vaše jméno a bydliště. Recepty s fotografiemi pak zveřejníme na webových stránkách vašeho Deníku. Zapojujeme se i my, redaktoři, a ukážeme vám na webových stránkách vašeho Deníku naše oblíbené recepty.