Radka Třísková
Čočka
Recept Radky Třískové.Zdroj: Radka TřískováČočka
Sůl
Ocet
Lžička cukru
Klobása či vejce
Namočíme čočku, zhruba 2 hrsti na porci.
Uvaříme, scedíme, trošičku vody necháme, poprášíme špaldovou moukou, osolíme, přidáme trošku octa a kdo rád, tak lžičku cukru. Prohřejeme. 
Kdo chce, tak si dá s opečenou klobásou a lehčí varianta je s vejcem.

Inspirujte i vy ostatní čtenáře, pošlete na nám na e-mail: leona.frohlichova@denik.cz váš oblíbený recept i s vaší autorskou fotkou hotového jídla nebo upečených sladkostí. Nezapomeňte připojit vaše jméno a bydliště. Recepty s fotografiemi pak zveřejníme na webových stránkách vašeho Deníku. Zapojujeme se i my, redaktoři, a ukážeme vám na webových stránkách vašeho Deníku naše oblíbené recepty.