Národ je vyděšený. Za této situace poskytl prezident republiky rozhovor, v němž vzkázal tvůrcům, že být na mizině je pro ně vlastně požehnáním, protože svá nejlepší díla vytvořili hladoví umělci. Pak se obul do podnikatelů, jimž prý neuškodí, když jejich řady prořídnou, neboť vydrží jen ti životaschopní.

I kdyby to byla tisíckrát pravda, je nehorázné to vyslovit ve chvíli, kdy se mnozí loučí se svými živnostmi, protože je zkrátka při nuceném uzavření provozovny nejsou schopni udržet.

Volby: žlutá karta pro Babiše

A pražská smetánka má podle Zemana místo do juchání v Techtle Mechtle vzít do ruky knížku a trochu se dovzdělat.

Nevím, koho tím myslel, ale koleduje si o připomenutí nevázaného veselí jeho dcery v jednom pražském pornoklubu. Tehdy ovšem bylo ještě povoleno pít z jednoho brčka. Muzikálového herce Hůlky se dotklo, že mu Zeman vyčetl jeho protirouškové tažení.

Vadí mu, že ho zesměšnil za názor, byť možná hloupý. Což je legrační, protože to je disciplína, v níž Zeman bezkonkurenčně vyniká.

Senát, komora starostů

Hůlka se Zemana ptá: „Proč ses obrátil proti svému národu, proti obyčejným normálním pracujícím lidem? Proč se k nám chováš sprostě, agresivně, nenávistně, egoisticky, egocentricky, narcisticky a naprosto bohorovně?”

Odpověď je jednoduchá: Protože takový Miloš Zeman je. Až bude Hůlka vracet státní vyznamenání, které mu prezident Zeman udělil v roce 2016, snad si nejenom on uvědomí, že je vždy dobré vědět, nejen za co, ale také kdo metály předává.