Čtenáři Prachatického deníku reagují na výzvu redakce a připojují své postřehy a podněty, jak Slavnosti Zlaté stezky příště ještě vylepšit.


Jak jsme již naznačili, připomínky mají jak k místům 
k sezení na Velkém náměstí, tak ale i k možnosti zakoupit ze slavností suvenýr pro své blízké, který na žádných jiných podobných akcích nekoupí. A s tím měla letos problém nejen Miroslava Mikšovská z Prachatic. „Chodím na slavnosti každý rok. S přítelem navštěvujeme také písecké slavnosti a porovnáváme je s prachatickými. Oboje se nám líbí, jen nám vadí, že se na Slavnostech Zlaté stezky nedá koupit sůl, která bývala ke koupi v dřívějších letech," posteskla si paní Mikšovská.


„Každý rok řešíme s přítelem problém, co koupit oběma maminkám na památku ze slavností a musím napsat, že letos to byl úkol nadlidský. Vždy byly nadšené ze soli, ale letos stejně jako i předešlý rok sůl ke koupi v Prachaticích nebyla," připomněla návštěvnice slavností.


V diskusi na webových stránkách Prachatického deníku si pak další návštěvník posteskl nad lavičkami na Velkém náměstí. „Bylo jich zoufale málo, špatně natočené, takže ani na jedno pódium nebyl dobrý směr, bolelo za krkem," upozornil, ale současně dodal: „Jinak dík všem, kteří tuto událost připravují a organizují."


Také vy můžete dál posílat své připomínky a náměty ke zlepšení Slavností Zlaté stezky na e-mailovou adresu redakce.prachaticky@denik.cz, nebo svůj názor připojte do diskuse k článku.