Domažlice – Netolice 3:0 (13, 19, 20)

Jak napovídají výsledky jednotlivých setů, zápas patřil jednoznačně domácím. Od začátku utkání byli přesnější a tvrdší na síti. Třináct získaných bodů v první sadě ze strany Netolic jasně vypovídá o domácí převaze. Další dva sety již sice byly vyrovnanější, ale nedostaly se ani do nevyzpytatelných koncovek. Domažlice udělaly výhrou v prvním zápase velký krok k záchraně soutěže.

Domažlice – Netolice 3:0 (23, 13, 14)

Netoličtí nesložili zbraně a snažili se něco uhrát alespoň ve druhém zápase. Jeho první set byl naprosto vyrovnaný a rozhodovalo se v jeho koncovce. Hostům však nebylo přáno, štěstí se k nim otočilo zády a sadu vyhráli znovu domácí. Ztráta setu jakoby na Netolické položila deku a od dalšího setu znovu kralovali na palubovce domácí volejbalisté. Netoličtí se nedokázali aktivně bránit, Domažlice přidávaly bod za bodem a výsledkem bylo druhé tříbodové vítězství domácích.

Výsledky ostatních zápasů:

Jirkov – Chabařovice 1:3 a 2:3, Praga – Karlovarsko B 3:0 a 3:1, Příbram B – Plzeň 3:0 a 3:1, Modřany – Česká Lípa 0:3 a 2:3.
Netoličtí (37 bodů) klesli až na úplné dno tabulky a v posledním utkání si to rozdají s předposledními Modřany (38) na domácí palubovce. Osmý Jirkov (39) jede na Karlovarsko B (48). Právě mezi Netolicemi, Modřany a Jirkovem se rozhodne, kdo druhou ligu minimálně na sezonu opustí.