Sportovní zakončení sezony judistů má dlouhá léta na programu jak souboje jednotlivců, tak i klání ve dvojicích. Kromě nejlehčí váhy mezi jednotlivci zůstala všechna vítězství doma v Prachaticích.

Mezi jednotlivci se soutěžilo v kategoriích do 66, do 81 a nad 81 kilogramů. Bojovalo se na čtyři minuty a v případě, že nebylo rozhodnuto, šlo se do Golden skore, v některých případech museli rozhodnout i rozhodčí na praporky.

Nejlehčí váhu vyhrál Radek Valenta z Litoměřic, druhé místo si odvezl do Týna nad Vltavou Jiří Mátl a třetí skončil domácí dorostenec Jiří Petrášek. Hlavní kategorií byla ta do 81 kilogramů, ve které se bojovalo o zmiňovaný Vánoční pohár. Loňský vítěz David Voráček z důvodu nemoci nestartoval. Favoritem zde byl domácí Jindřich Drahoš, který svou roli jasně potvrdil a vyhrál. Druhé místo putovalo znovu do Týna nad Vltavou zásluhou Tomáše Nekoly. Třetí skončil Lukáš Novák z Českých Budějovic. V nejtěžší kategorii získal další prvenství pro domácí barvy Lukáš Traxler. Druhé místo si odvezl do Českých Budějovic Tomáš Brodec a třetí skončil Ladislav Podlešák z Blatné.

Po skončení turnaje jednotlivců přišly na řadu souboje ve dvojicích DAVO Cup. Ve dvojici nastupoval vždy jeden judista ve váze do 73 a jeden nad 73 kilogramů. Nejprve proti sobě nastupovali dva lehčí a dva těžší soupeři. Pokud nebylo rozhodnuto, losovala se dvojice do rozhodujícího třetího utkání. Střetnout se tedy mohli soupeři z různých váhových kategorií. Vítězství si ve dvojičkách odnesli favorizovaní Jindřich Drahoš s Radkem Valentou, kteří také byli největšími favority celého klání. Druhé místo si odnesla mladá domácí dvojice Lukáš Traxler s Jiřím Petráškem.Třetí skončili Tomáš Brodec s Jiřím Mátlem.