HBC Prachatice „A" – Olymp J. Hradec „B"   4:2 (4:1, 0:0, 0:1). Horalové získali další cenné body, tentokrát se ale spíše herně trápili. Úvod utkání zvládli velmi dobře, v 8. min. vedli 3:0, hosté střídali brankáře a zdálo se, že výsledek bude jen otázkou skóre. Od druhé třetiny ale upadla hra do podprůměru, více se bojovalo a přestože domácí byli podstatně aktivnější ve střelbě, do branky již neprošla ani jedna rána i zásluhou dobře chytajícího druhého brankáře hostí. Ti v závěru střetnutí ještě stav upravili.
HBC Prachatice „B" – HBC Vikings Č. Budějovice „B"  9:0 (2:0, 2:0, 5:0). Béčko v OHbL znovu potvrdilo, že zlepšená hra a poslední výsledky nebyly náhodné. Svého soupeře Horalové jasně přehráli a brankář Repko vychytal druhou nulu v řadě. Domácí šli do vedení již ve druhé minutě, zodpovědně bránili a snaživým hráčům hostí toho moc nedovolili. V 6. min. pak zvýšil na 2:0 Velek. Ve druhé třetině, jak konstatoval kapitán týmu M. Leffler „hasiči přestali hasit a začali pálit", přidali branky V. Nachlinger a Krotký. Poslední třetina již byla ze strany domácích exhibiční, to když naskočili do utkání i „pendlové" a skóre se zastavilo těsně před nepopulární „desítkou".
HBC Prachatice „A" – SK Pedagog Č. Budějovice   8:2 (3:1, 4:1, 1:0). Na neděli připadla dohrávka KHbL proti českobudějovickému Pedagogu, který v sobotu skolil mistrovský Písek a dalo se čekat, že Horaly nečeká nic jednoduchého. Zvlášť když hosté dorazili v plné síle. Domácí  měli ale utkání od začátku pevně ve svých rukách a nakonec zvítězili poměrně vysoko. Po skončení utkání bylo na některých příznivcích hostí vidět (i slyšet) zklamání. Je potřeba rovněž vyzvednout výkon rozhodcovské dvojice, který byl zatím nejlepší v Žernovicích. 
Od prvních minut Horalové hosty zamkli před jejich brankou a narůstající tlak byl v čase 2:59 korunován brankou Jirky Lefflera, který za záda brankáře poslal odražený míček – 1:0. Za tři minuty bylo ještě lépe, když nedůraz hostující obrany využil k dorážce Michal Kadlec – 2:0. Za minutu ale bylo sníženo, když nenápadná střela Koláře od mantinelu z klubka hráčů prošla přes gólmana Študlara až do sítě – 2:1. I přesto domácí odcházeli do šaten s dvougólovým náskokem. Brankář Davídek vyrazil míček na hůl opět nikým neatakovaného Kadlece a ten jej poslal za jeho záda – 3:1.
Druhá část začala opět tlakem domácích Horalů, který mohla utnout přesilovka hostí,  jenže po chybné přihrávce si vzal míček Jirka Leffler a blafákem do bekhendu překonal Bílého, který pro druhou třetinu vystřídal svého kolegu – 4:1. Za necelou minutu bylo však znovu sníženo, když Pavlík střelou za modrou nachytal Študlara v nedbalkách – 4:2. Jindy by se domácí možná sesypali, v neděli ale měli svůj den a pořád hráli aktivní nátlakovou hru, která nesla ovoce. Dva zásahy Slávy Květoně je opět poslaly do sedla – 6:2. Mezi nimi mohl snížit hostující hráč, jehož sólo přes celé hřiště zastavil až Študlar. Pět vteřin před sirénou pak využil přesnou střelou z kruhů přesilovku Švácha a ochozy v Kobylka aréně už začaly slavit – 7:2.
Do poslední části hosté znovu prostřídali své brankáře a snažili se s výsledkem ještě něco udělat. Dlouhou dobu se domácí nemohli dostat z obranné třetiny, ale dílem štěstí, překombinovaných akcí i zblokovaných střel naštěstí neinkasovali. Poté se zápas vrátil do starých kolejí, Horalové opět získali převahu kterou korunoval, po přesně přihrávce před branku, zcela osamocený Dojčar – 8:2.

Josef Parkman