Mladé Horalíky čekaly tři zápasy s Pedagogem Č. Budějovice, Jindřichovým Hradcem a Suchdolem nad Lužnicí. „Na další turnaj jsme vyjížděli s obavou, jak se nám tento den podaří. Cílem bylo alespoň v jednom utkání zvítězit a to se nám nakonec podařilo," komentoval turnaj asistent trenéra Petr Kafka.

Prachatice – Pedagog ČB 0:6. „Utkání proti Pedagogu bylo dlouho vyrovnané. Do druhé půle za stavu 0:2 vstupovali kluci a jedna dívka s odhodláním se ještě o konečnou podobu výsledku porvat, ale rychlé góly na začátku druhého dějství zápas rozhodly," shrnul první zápas Petr Kafka.

Prachatice – Jindřichův Hradec 1:0. „Prakticky bez odpočinku nastoupili malí Horalové do druhého a z našeho pohledu klíčového utkání. Proti domácímu Jindřichovu Hradci jsme vstoupili jednoznačně lépe a prakticky od úvodního buly jsme byli lepším týmem a soupeře téměř k ničemu nepustili. Otázkou bylo, jestli a kolik se nám podaří vstřelit branek. Naše převaha byla dlouho platonická i přes množství šancí a závarů před soupeřovým brankářem. Několikrát také zvonila branková konstrukce, ale kýžený gól ne a ne padnout. Pomalu jsme se smiřovali s nájezdy, když v čase 9:50 při poslední zteči domácí branky doslova dotlačil do branky míček Matěj Stöhr, který nám tak pomohl získat další důležité tři body. Radost kluků by se v tu chvíli dala přirovnat výbuchu sopky, tak veliká byla," přiblížil utkání asistent trenéra.

Prachatice – Suchdol nad Lužnicí 0:10. „V závěrečném utkání proti suverénnímu Suchdolu jsme mohli jen překvapit. To se bohužel nepovedlo a převaha soupeře byla od samého začátku výrazná a v podstatě šlo jen o to, kolik dovolíme soupeři vstřelit gólů," shrnul zápas Petr Kafka a doplnil k celému turnaji: „Do turnaje jsme cestovali bez osmi hráčů základní sestavy, kteří z různých důvodů nemohli nastoupit. Tato situace nám umožnila vyzkoušet nové tváře, kterými byl Matěj Novák a první dívka Berenika Šlosková. Pro tento turnaj nás posílili i dva hráči mini přípravek a nutno podotknout, že proti Jindřichovu Hradci si oba Tomáškové dokázali vytvořit i gólové příležitosti. Tímto bych chtěl celému týmu poděkovat za nasazení, předvedenou hru, získané body a popřát jim hodně štěstí a zdaru do dalších zápasů, které je čekají."

Sestava Horalíků – Brankáři: Petr Kafka, Pavel Kodrle. Obrana: Makovička Ondřej, Vitoul Matyáš, Vorčák Ondřej, Salaba Martin. Útok: Novák Jonáš, Stöhr Matěj, Makovička Jakub, Fábera Jakub, Kahuda Milan, Žít Petr, Novák Matěj, Šlosková Berenika, Velek Tomáš, Kafka Tomáš.

Josef Parkman