KHbL: SK Hospříz – HBC Prachatice „A"  0:5 (0:2, 0:2, 0:1). Nečekaně se vyvinul závěr podzimní části KHbL. Zpočátku suverénně vedoucí Písek jako by ztrácel dech, Stars po „blikanci" v utkání s týmem Horalů se nesesypal a v posledním kole si poradil právě s Pískem a Horalové po bezproblémové výhře nad Hospřízí a očekávané kontumaci utkání se Stars v jejich prospěch tak přezimují v čele KHbL.  „Je to nad naše očekávání, pro jaro ale máme trochu horší vylosování, tak se uvidí. Cílem bylo získat co nejlepší pozici pro play off a to se zatím daří. Zároveň bych chtěl podotknout, že se začíná zúročovat naše práce s mládeží, i když podmínky máme nesrovnatelně horší než jiní. Vždyť v základním kádru A týmu mužů stabilně hrají kluci, kteří prošli našimi mládežnickými týmy a tvoří minimálně polovinu kádru. To je nadějné i do budoucna," uvedl kapitán týmu Jan Turek.
Střely: 14:38 Vyloučení: 1:2 Přesilovky: 2:1 Využití: 0:1 Oslabení: 0:0. Góly (A1,A2) – 4:23 Markytán (Leffler) 10:11 Turek (Sedláček) 22:27 Květoň (Kadlec) 27:49 Markytán (Reindl,Leffler) 44:52 Sedláček (Markytán,Květoň).
Sestava: Pixa 14/14, Švácha J., Sedláček, Cabák J., Květoň S., Turek J.(C), Kadlec M., Reindl J., Leffler J., Markytán.

OHbL: Platan Protivín – HBC Prachatice „B" 2:3 ss (0:0, 2:1, 0:1). I rezerva po pomalejším nováčkovském rozjezdu v závěru podzimu body neztrácela a přezimuje na 5. místě neúplné tabulky OHbL. V posledním utkání před zimní přestávkou si Horalové odvezli dva body z Protivína. Ve vyrovnaném utkání měli zpočátku navrch domácí, Horalové ale znovu potvrdili zlepšenou formu z poslední doby a nakonec si v nájezdech vybojovali cenné body. Kapitán týmu M. Leffler byl viditelně spokojený: „Pěkné přezimování na 5. místě, poděkování přijde na večírku. Očekávám maximální účast. Gratuluji Tomášovi Rácovi k jeho prvnímu gólu v mužích."
Střely: 15:14 Vyloučení: 3:3 Přesilovky: 3:3 Využití: 0:0 Oslabení: 1:0.
Góly (A1,A2) – 24:14 Rác T. (Krotký V., Leffler M.); 34:15 Valenta  (Kott F.); 45:00 Krotký V.
Sestava: Repko T. (13/15), Leffler M. (C)., Švácha J., Kubička , Nachlinger V., Matoušek V., Valenta P., Hebík M., Turek J., Markytán J., Kott F., Horák M., Rác T., Krotký V.

Josef Parkman