17:36 hodin - Krátce před půl šestou nahlásili policistům nehodu dalšího motocyklisty a opět nedaleko Zbytin. K havárii došlo na silnici II/141. Momentálně probíhá vyšetřování nehody. Místem nehody projíždějte opatrně, a to zhruba do 19:30 hodin.

16:07 hodin - Aktuálně jsou následky všech nehod odstraněny a není hlášena žádná další nehoda.

15:13 hodin - K další nehodě motorkáře došlo pět minut po patnácté hodině u Budějovic v obci Dasný. Podle dostupných informací utrpěl motocyklista při nehodě lehké zranění, momentálně probíhá vyšetřování nehody. S omezením dopravy počítejte v místě nehody zhruba do 17:10 hodin.

14:16 hodin - Zatím nejvážněji vypadá poslední nehoda u obce Zhoř na Milevsku. Podle policejních informací pro zraněnou řidičku letí vrtulník letecké záchranné služby a bude ji k dalšímu ošetření transportovat do nemocnice.

Podle policejní mluvčí Lenky Krausové byly do půl druhé hodiny odpolední celkem čtyři. "První byla v Milevsku, další u Sedlčan a poslední dvě ve stejnou chvíli byly hlášeny z Prachaticka u Zbytin a na Protivínsku u odbočky na Selibov. Všechny zmíněné havárie se obešly bez vážnějších zranění," dodala Lenka Krausová.

U Selibova došlo k bočnímu střetu motocyklu a osobního vozidla, když se řidiči obou vozidel rozhodli předjíždět jiná auta ve stejnou chvíli. Motocyklista skončil v nemocnici.

A jen to dořekla, v policejním hlášení se objevila další havárie motocyklisty a opět na Písecku. K nehodě došlo pět minut před patnáctou hodinou na silnici 105 u obce Zhoř okres Písek. I v tomto případě vyrazili do akce jak policisté, tak záchranáři. Také zde počítejte s možným omezením dopravy vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nehody, a to zhruba do 16 hodin.