Vodňany - Lažiště 0:1 (0:1)

Hosté měli raketový nástup do utkání. Po půl minutě využili hrubé chyby domácích stoperů, finální přihrávka našla Ondru Vlka, který křižnou střelou otevřel skóre utkání. V prvním poločase se hrál pohledný fotbal, ve kterém mohli hosté své vedení navýšit. Ve 20. minutě mohl pojisti vedení Lažišť matador Hrbek, ale promáchl ve výborné šanci. Na domácí straně měl v prvním poločase největší šanci po rohovém kopu Hajný, ale zamířil nad branku.

Ve druhém poločase upadla hra do průměru a hrálo se více ve středu hřiště, přičemž byla hra plná chyb. Blíže k brance byli znovu hosté, když se před brankou znovu ocitl ve velmi dobré šanci Hrbek, ale prováhal. Pěknou křižnou střelou vyplašil gólmana Lišku Ondra Vlk a brankově vypadal i trestný kop Tesárka, ale Liška si se střelou do šibenice poradil. Domácí se dostali k jediné šanci, po rohovém kopu přistál tečovaný míč na hlavě Machnyka, ale nic z toho nebylo.
V lažišťské sestavě se poprvé objevil ve stoperské dvojici Leština a jeho velké zkušenosti na soupeře platily.

„Myslím si, že naše vítězství bylo zasloužené, neboť jsme si vypracovali více šancí a na druhé straně jsme soupeře prakticky k ničemu vážnějšímu nepustili. Vítězství z Vodňan na úvod sezony si velmi ceníme," chválil si vstup do soutěže trenér vítězů Vladan Pokorný.