Prachatice – Vacov 2:2 (1:2). Vacov měl po dvou jarních zápasech šest bodů a skóre 12:0. Všichni tedy byli zvědavi, jak zvládne zápas v Prachaticích. Trenér Lukáš Kubát kvitoval vydařený začátek utkání. „Dostali jsme se také do vedení. Pak však kluci polevili a soupeř toho dokázal ihned využít a stav zápasu otočil. Vacov se dostal na koně. Ve druhém poločase jsme měli více ze hry a po trestném kopu také vyrovnali. Měli jsme i další šance, ale ty už jsme bohužel nevyužili,“ komentoval utkání Lukáš Kubát, kouč Tatranu Prachatice.

Vacov přijel do Prachatic s cílem neprohrát, a to se mu podařilo. "Po začátečním oťukávání převzali domácí iniciativu a dali také vedoucí branku po naší chybě. My to hráli až příliš zataženě. Brzy se nám však podařilo vyrovnat a dokonce výsledek i otočit. Ve druhém poločase to z naší strany nebylo ono. Byli jsme pozdě na míči, dělali zbytečné chyby a Prachatičtí zaslouženě vyrovnali. Domácí měli i další šance, které však náš gólman zlikvidoval. I my tam však měli dvě solidní šance. Nakonec z toho byla asi zasloužená remíza a my jsme s bodem z Prachatic spokojeni,“ doplnil k utkání Stanislav Klas, vedoucí týmu Vacova.

Vimperk – Dražice 1:1 (1:1). V prvním jarním domácím zápase přivítali Vimperští soupeře z Dražic, který vede suverénně tabulku. Vimperk si tudíž bodu cení. „Chtěli jsme co nejméně chybovat a nenabízet hostům možnosti ke skórování. To se nám poměrně dařilo a uhráli jsme cenný bod, kterého si vážíme. Nezačali jsme moc dobře a brzy inkasovali, když jsme nechali zbytečně po lajně projít hráče, který odcentroval na Kromku, který se v těchto situacích nemýlí. Nám se ale podařilo ještě v prvním poločase vyrovnat, kdy krásný gól dal Venca Pankratz. Druhý poločas jsme měli velikou šanci Vencou Blahoutem, který ale gól nedal. V utkání již žádný gól nepadl a my si tak připsali do tabulky důležitý bod,“ komentoval utkání Michal Uhlík, trenér Vimperka.