Do Vlachova Březí dorazila na Pohár starosty kromě domácí jedenáctky družstva Cehnic, Husince a Pištína. Los do semifinálových duelů přiřadil dvojice Vlachovo Březí – Cehnice a Husinec – Pištín.

Domácí tak v prvním utkání narazili na nováčka I.B třídy, se kterým se v mistrovských soutěžích střetnou v 10. kole. Pro oba celky to tedy byla zajímavá generálka. Domácím se podařilo uhlídat kanonýra P. Hovorku, který dříve střílel branky v Prachaticích či Katovicích, ale na penalty postoupily do finále nakonec Cehnice.

Ve druhém semifinálovém boji nastoupil spolufavorit okresního přeboru Prachaticka z Husince proti celku Praktic FC Pištín. Tým z Prachaticka byl lepší a výhrou 2:0 (branky dávali Daněk a Kneifl) postoupil do finálového duelu.

O bronz si to rozdali domácí s Pištínem a vyhráli vysoko 5:0 a před prvním mistrovským zápasem tak své fanoušky příjemně střelecky navnadili. Dvě branky dal Kravčenko, po jedné Hubáček, Martínek a Hojdekr.

Finálový duel mezi Slavojem Husinec a Sokolem Cehnice nakonec žádnou branku nepřinesl, a tak musely rozhodnout pokutové kopy. V těch byli jistější fotbalisté Husince, vyhráli 3:1, a odvezli si tentokrát Pohár starosty Vlachova Březí oni.

Turnaj odřídila trojice sudích Zabilka, Kovařík, Albert.