Stachy – Vlachovo Březí 0:0. Tyto týmy si zadarmo zrovna nic nedarují a zápasy bývají většinou hodně vyhecované. Tentokrát navíc ještě silně pršelo a trávník byl dost podmáčený. Celkem logicky se tak od začátku více bojovalo než hrálo. Nikdo si nenechal nic líbit, ale to brankové příležitosti nepřineslo. Až v 15.min po krásné akci domácích Marek hlavičkoval pouze do břevna. Na druhé straně ve 30. min. předvedl Šebánek super zákrok, když vyrazil přesnou střelu na roh.

Ani po přestávce déšť neustával, ale šancí stále přibývalo skromně. Pouze hosté promarnili jednu velkou příležitost. Domácí se příliš málo snažili o střelecké zakončení a bez toho se vyhrát nedá. Čas přibýval a oba týmy chtěly v úplném závěru rozhodnout utkání ve svůj prospěch, ale gólmani byli vždy na místě. Body se dělily a nutno přiznat, že hosté působili hlavně ve 2. poločasu živějším dojmem.

Volyně – Čkyně 0:2 (0:1). Trenér Čkyně Josef Kuneš: „Utkání bylo specifické pro oba týmy. Hrálo se o špic tabulky a jednalo se o derby. Daří se nám, mužstvo máme kompaktní, a tak jsme věřili, že z Volyně minimálně bod odvezeme. Nakonec po výborném výkonu celého mužstva vezeme všechny. Důležitý byl začátek utkání, kdy se nádherné trefil z přímého kopu Michal Kuneš, to nás nabudilo a soupeře jsme prakticky do žádné šance nepustili."

Dnešní turnaj McDonalds cupu je pro nepřízeň počasí přeložen na 11. května.
Počasí odložilo fotbalový turnaj mládeže
Vimperští fotbalisté doma přehráli Meteor Tábor po dobrém výkonu 4:1.
Týmy z Prachaticka na jaře v I.A třídě válí


Lažiště – Záblatí 5:1 (3:1). Od začátku utkání potvrzovali domácí roli favorita. Ve 4. minutě šli do vedení, když Sedláček usměrnil do sítě míč z trestného kopu. Po čtvrt hodině bylo prakticky rozhodnuto, když v úniku znovu Sedláček přehodil gólmana hostů. Navíc se ve 23. minutě nádherně trefil z dálky Holub – 3:0. Hosté korigovali před poločasem stav Kolafou, ale v úvodu druhé půle zvýšil na 4:1 Linhart. Definitivní podobu dal výsledku Volmut.

Vacov B – Sousedovice 4:2 (2:0). „Hrálo se na těžkým terénu. Měli jsme posily z áčka, protože to byl pro nás hodně důležitý zápas. A první poločas byl plně v naší režii, měli jsme vést určitě víc než 2:0. Druhý poločas jsme trochu znervózněli, Sousedovice zabraly, především jim pomohlo to, že nastoupil Milan Glazunov. Bohužel jsme dostali laciný gól a trochu jsme se báli o výsledek. Ale mám z toho dobrý pocit, bylo to odmakané, odježděné. Za nás famózní utkání odehrál Gustav Bujok, který z pravého obránce vstřelil hattrick,“ komentoval zápas František Čtvrtník, kapitán vacovského béčka.