Planá u Českých Budějovic – Lhenice 2:3 (2:2). Branky: 28. O. Hotový, 37. T. Pintér – 7. M. Mahák, 30. R. Iliev, 77. P. Prenner.
„Utkání v Plané nebylo jednoduché, ale to jsme ani nečekali. Prvních patnáct minut jsme prospali a trochu si koledovali, domácí byli fotbalovější. Podařilo se nám přesto dostat do vedení a hra se vyrovnala. Snažili jsme se eliminovat přednosti domácích, ale po akci Lengyela přišlo vyrovnání. V dalším průběhu jsme hrozili z brejků a po jednom z nich opět o branku vedli. Po přísně zapískané standardní situaci na hranici vápna těsně před koncem poločasu bylo vyrovnáno a od druhé půle se začínalo znovu. Druhý poločas byl bojovný, hrálo se náročně nahoru dolu a musím kluky pochválit, že to zvládli, ustáli a rozhodli o třech bodech, pro nás velmi pěkných třech bodech,“ komentoval utkání lhenický trenér Ivo Čech.

Šumavan Vimperk – Větřní 2:1 (1:1). 38. M. Kvapil, 58. P. Vondrášek – 16. M. Sivák.
„Dočkali jsme se a vyplatilo se. Odehráli jsme první zápas sezony na našem hřišti ve Vimperku a také poprvé porazili Větřní. V celém zápase jsme byli lepší a myslím si, že zaslouženě vyhráli. Hosté ale vedli, když využili naší laxnosti ve vápně. Zaplať pánbůh jsme do pauzy vyrovnali, kdy se trefil po trestném kopu Kvapil. Ve druhém poločase jsme se snažili o vstřelení vedoucí branky a to se nám povedlo. Krásnou střelou o tyčku nás dostal do vedení Vondrášek. Vedení jsme udrželi a připsali si tři body a především nechali soupeře na dně tabulky. Výborný zápas odehrál na beku Uhlík a na stoperu nás tradičně držel Šíp! I Psutka zahrál dobrý zápas. Děkuju klukům, že zápas zvládli,“ komentoval utkání trenér Vimperka Michal Uhlík.

Tatran Prachatice – Junior Strakonice 2:4 (0:2). 58. M. Fišer, 86. M. Juroš – 2. a 92. D. Bálek, 31. L. Němeček, 69. J. Máška.
„Herně to z naší strany nebylo tak špatné, jak by naznačoval výsledek, ale dali jsme si prakticky dva vlastence. Rozhodly individuální chyby. Inkasovali jsme gól již ve 2. minutě a pak si dali vlastence. Ve druhé půli jsme se vrátili do hry, ale soupeř znovu odskočil o dvě branky. Pět minut před koncem jsme znovu dali kontaktní gól, hráli vabank, ale soupeř toho v nastaveném čase využil ke vstřelení čtvrtého gólu,“ shrnul utkání prachatický trenér Lukáš Kubát.

Lažiště – Slávia České Budějovice 3:1 (1:1). 29. (PK) M. Sedláček, 60. M. Hojdekr, 69. J. Makoš – 35. K. Kindermann.
„Soupeř přijel hrát fotbal, a tak diváci viděli solidní utkání. My byli aktivnější a dostali se do vedení. Soupeř hrál především na brejky a podařilo se mu vyrovnat. Druhý poločas se hrál pod naší taktovkou, dali jsme dva góly a vytvořili si i další šance. Hosté se představili v sympatickém světle a přispěli ke kvalitnímu zápasu,“ shrnul duel trenér FK Lažiště Josef Raušer.